Enel Ps

NetShelter SX – rek za različite namene i okruženja

IT rekovi su neophodni za efikasno upravljanje i organizaciju opreme u data centrima visoke energetske gustine. Oni obezbeđuju sigurno i nezavisno okruženje, u kojem je moguće odložiti IT opremu. 

Rekovi se izdvajaju po velikoj statičnoj nosivosti, koja omogućava postavljanje najnovije generacije servera i distributivne opreme.  

Poznati su kao izuzetno fleksibilni. Omogućavaju dodavanje proširive opreme, u skladu sa potrebama data centra. To znači da se lako mogu dodati police, horizontalni i vertikalni kablovski razvod, patch paneli, sistemi za poboljšanje hlađenja, blanking paneli, krovni nosači kablova i druge komponente. 

Šta je NetShelter SX? 

 

NetShelter SX poznat je kao inovativni rek, dizajniran za različite namene i okruženja. Optimizovan je za jednostavnu instalaciju, efikasno upravljanje kablovima, integraciju distribucije napajanja i osiguravanje velikog protoka vazduha. 

Njegova raznovrsna primena obuhvata smeštanje računarske i mrežne opreme visoke gustine, kao i emisionu i audio-video tehnologiju.  

Sa posebnim fokusom na efikasno hlađenje, distribuciju napajanja, vođenje kablova i nadzor okruženja, rek za različite namene i okruženja pouzdan je za montažu kritične opreme. 

Pogodnosti reka za različite namene i okruženja – NetShelter SX 

 

Rek za različite namene i okruženja – NetShelter SX odlikuje se brojnim pogodnostima. 

Jedna od njih je ta što dolazi u različitim visinama i dubinama. Zato se mogu prilagoditi različitim potrebama prostorije u kojoj se koriste.  

Ovi rekovi imaju modularni dizajn, te se lako mogu konfigurisati i prilagođavati različitim veličinama opreme. Njihova unutrašnjost ima prilagodljive vertikalne i horizontalne montažne šine, koje olakšavaju postavljanje i organizaciju opreme. 

NetShelter SX rek pruža visoku zaštitu opreme. Dizajniran je za efikasno upravljanje toplotom. Postoji opcija ugradnje ventilatora za hlađenje i mogućnost povezivanja sa sistemima za upravljanje klimatizacijom i hlađenjem.  

Takođe, tu je još jedna mogućnost – prolazak vazduha između susednih rekova, kako bi se obezbedila cirkulacija vazduha. 

Rekovi za različite namene i okruženja kompatibilni su sa sistemima za nadzor i upravljanje infrastrukturom data centra. Omogućavaju integraciju senzora za nadzor temperature i vlage. Osim toga, omogućavaju praćenje i upravljanje napajanjem. 

Jedna od bitnih pogodnosti su i mehanizmi za zaključavanje, koji štite opremu od neovlašćenog pristupa. Mogu se zaključati vrata i bočni paneli.  

Pored toga, moguće je koristiti i dodatne sigurnosne mehanizme, u zavisnosti od specifičnih bezbednosnih zahteva. Poznato je postavljanje brave sa šifrom ili biometrijskih čitača otiska prsta 

Ovi rekovi su opremljeni izmenljivim panelima za upravljanje kablovima, obezbeđujući uredno vođenje kablova i smanjujući nered. 

NetShelter SX rekovi su skalabilni i omogućavaju lako proširenje kapaciteta. Njihov modularni dizajn pruža jednostavnu integraciju novih rekova u već postojeću infrastrukturu. Moguće je dodati još rekova, kako bi se povećao prostor za skladištenje opreme.  

Bez obzira na to da li se koristi u data centrima, komunikacionim sobama ili drugim sličnim okruženjima, ovaj rek obezbeđuje optimalne uslove. Nudi pouzdanost i fleksibilnost, koje su potrebne za sigurno i efikasno funkcionisanje vaše opreme.  

“Enel Ps” je stručna inženjerska kompanija, koja se fokusira na pružanje sveobuhvatnih rešenja, prilagođenih specifilčnim potrebama korisnika.  

Cilj kompanije je da omogući korisnicima da se usredsrede na svoje osnove poslovne aktivnosti. Za to vreme, svi inženjerski zadaci se lako i pouzdano obavljaju u okviru njihovog stručno tima. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *