Enel Ps

Enel PS, kao inženjerska kuća, većinu svoje energije usmerava ka kompleksnim rešenjima
prilagođenim biznisu korisnika
, što vama omogućava da se fokusirate na svoje osnovno poslovanje.

IT rekovi

Data Centar velike gustine energije i mrežnih aplikacija zahteva i novu generaciju rekova i rekovske opreme. Prilikom dizajniranja Data Centra, rekovi omogućavaju potpuno sigurno i nezavisno okruženje za smeštaj IT opreme. Dimenzije i velika statička nosivost rekove čini pogodnim za ugradnju najnovije generacije servera i distributivne opreme.

Pružaju maksimalnu fleksibilnost i mogućnost dodavanja proširive opreme – kompatibilnih dodataka kao sto su police, dodaci za horizontalni i vertikalni kablovski razvod, patch paneli, sistemi za poboljšanje hlađenja, blanking paneli, krovni nosači kablova i sl.

NetShelter SX – rek za različite namene i okruženja

Rek je optimizovan za jednostavnu instalaciju, upravljanje kablovima, integraciju distribucije napajanja, i velikog protoka vazduha.

Raznovrsna primena: od smeštanja računarske i mrežne opreme visoke gustine, do emisione i audio-video tehnike, sa fokusom na hlađenje, distribuciju napajanja, vođenje kablova i nadzor okruženja, stvara pouzdano okruženje za montažu kritične opreme. 

 

NetShelter SV -univerzalni rek

Namenjen je za nisku do srednju gustinu servera i mrežne opreme sa osnovnim funkcionalnostima koje zadovoljavaju osnovne zahteve za montažu IT opreme u raznovrsnim IT okruženjima. Namenjen je za kancelarije i prostor koji nije namenjen isključivo ICT opremi. Akustički prostor u zatvorenom kabinetu omogućava smeštaj IT opreme prema potrebama.