Enel Ps

Enel PS, kao inženjerska kuća, većinu svoje energije usmerava ka kompleksnim rešenjima
prilagođenim biznisu korisnika
, što vama omogućava da se fokusirate na svoje osnovno poslovanje.

Agregati

Agregati za struju su uređaji koji u osnovi funkcionišu kao male elektrane. Oni proizvode električnu energiju na licu mesta, kao zamenu ili dopunu za postojeću struju. Agregati i termoelektrane rade na istom principu: sagorevaju gorivo da bi stvorili kretanje ili mehaničku energiju, zatim je pretvaraju u električnu energiju.

Ovi uređaji imaju dve glavne komponente: motor sa unutrašnjim sagorevanjem i alternator. Baš kao motor sa unutrašnjim sagorevanjem automobila, motoru agregata za struju je potrebno gorivo za rad. Dizel, benzin i biogoriva su uobičajene opcije. U zavisnosti od snage i veličine, agregati za struju mogu biti mobilni (prenosni, manjih dimenzija) i stacionarni, dok se prema vrsti napajanja razlikuju agregati na dizel i benzinski pogon.

Odabir modela agregata za struju zavisi prvenstveno od njegove namene i predviđene potrošnje struje na lokaciji. Dakle, kada budete birali agregat saberite snagu svih potrošača struje i dodajte još 10%, kako biste bili sigurni koja će snaga agregata biti odgovarajuća za vaše potrebe. Uzmite u obzir i izvor napajanja i cene goriva.

Pouzdanost je ključna u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju. Ovo se posebno odnosi na vitalne komponente fizičke infrastrukture kompanija kao što su dizel agregati. Oni čine važan deo mnogih operacija, obezbeđujući neprekidno napajanje kada je to najpotrebnije. Kako bismo osigurali njihov besprekoran rad, održavanje postaje neizbežan deo poslovnog plana.

Agregati velike snage kao i agregati male snage, agregati za domaćinstvo i agregati za velika postrojenja zahtevaju redovno održavanje kako bi dostigli svoju optimalnu efikasnost i životni vek. Redovno servisiranje smanjuje rizik od neočekivanih kvarova, čime se eliminiše potreba za hitnim popravkama i smanjuju troškovi. ENEL PS je ovlašćen servisni i prodajni partner renomiranih proizvođača agregata, uključujući Elcos, Himoinsa i Gucbir. Sa preko 20 servisnih vozila na raspolaganju, naš tim stručnjaka je uvek spreman da odgovori na vaše potrebe, bilo da je reč o planiranim servisima ili hitnim intervencijama.

Dežurna služba, dostupna 24/7, čini nas pouzdanim partnerom koji vam pruža sigurnost da vaši agregati rade besprekorno u svakom trenutku, čak i u najzahtevnijim situacijama.

Održavanje dizel agregata je više od jednostavne procedure – to je investicija u budućnost vašeg poslovanja. Kroz redovno servisiranje, ne samo da obezbeđujete dugotrajan rad vaših agregata, već i štitite svoje poslovanje od nepredviđenih prekida napajanja. Preuzmite kontrolu nad pouzdanošću vaših agregata i partnerstvom s nama osigurajte siguran i nesmetan rad vašeg poslovanja. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo zajedno oblikovati budućnost vašeg uspeha.