Enel Ps

SERVIS SOLARNIH INVERTORA

servis solarnih invertora

SERVIS SOLARNIH INVERTORA

Solarni invertori povezani na solarne panele deo su sistema za solarno napajanje električnom energijom. Ovi solarni pretvarači regulišu napon i struju koju proizvode solarni paneli i pretvaraju jednosmernu struju u onu koju najčešće koristimo – naizmeničnu.

Najzastupljeniji ON-GRID solarni invertori rade paralelno sa gradskom mrežom i samo kada je prisutan napon gradske mreže.

OFF-GRID vrsta invertora su oni koji rade samostalno, bez gradske mreže.

Hibridni invertori uključuju i baterije, a rade sa i bez gradske mreže.

Solarni pretvarači renomiranih proizvođača kao što su Fronius, Huawei, ABB, Sungrow, su vrlo pouzdani na tržištu. U prilog tome ide garancija koja varira od tri do petnaest godina u zavisnosti od proizvođača i kupljene usluge.

Međutim, dotrajalost delova, loši uslovi rada kao što su prašina i vlaga, udar groma, greške u rukovanju, loše projektovan sistem… sve to može dovesti do kvara na ovom važnom delu solarnog sistema.

Prvi i jedini servis solarnih invertora – ENEL PS

ENEL PS je jedina kompanija u Srbiji u kojoj se godinama unazad uspešno vrši servis solarnih invertora. Pioniri ove vrste usluge, imali smo viziju da klijentima uštedimo vreme i novac. Kada sistem nadzora javi grešku ili se indikacija greške javi na samom uređaju – vreme je za pitanje: ako nije u garanciji, da li nas čeka zamena čitavog invertora ili se odmah obratiti Enel PS-u za servis solarnih invertora?

Mi brinemo o vašim solarnim invertorima svih vrsta, od par kW do nekoliko stotina kW. Potrebno je samo da donesete svoj solarni invertor na pregled u naš stacionani servis. ENEL PS poseduje svu neophodnu opremu za dijagnostiku i testiranje u laboratorijskim uslovima (kao što je između ostalog,  oprema za ispitivanje i simulaciju baterija i solarnih panela). Servis solarnih invertora vrše obučeni serviseri sa višegodišnjim iskustvom i svim potrebnim rezervnim delovima i komponentama. ENEL PS nudi garanciju na izvršenu popravku.

Umesto odlaganja u otpad, popravka solarnih invertora je uvek isplativa investicija jer ide do maksimalnih 40% cene novog, zamenskog uređaja. Mi smo simbol inovativnosti i stabilnosti, vizionari koji poštuju vaše vreme i novac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *